Chuck Prophet & The Mission Express (US)

15 maj

Dato

søn. 15. maj. kl. 19.00
150 kr. + gebyr
Dørsalg 180 kr. Flyttet fra den 20. maj 2021.
Chuck Prophet (tidl. Green on Red) er på toppen af sit kunstneriske virke og kommer endelig til København!

Chuck Prophet er tilbage med sit band The Mission Express for første gang i mere end tre år og udsendte i august sit nye anmelderroste album ‘The Land That Time Forgot’, der bl.a. blev kåret som månedens Americana-album i Uncut.

Chuck startede sin karriere tilbage i 1984, da Green on Red kastede ham i varevognen og tog ham med på en turné der varede i 8 år. Siden da har Chuck turnéet og indspillet med Lucinda Williams, Aimee Mann, Cake og Jonathan Richman. Derudover har Bruce Springsteen, Ryan Adams, Solomon Burke, Alejandro Escovedo og Heart indspillet hans sange sammen med en lang række andre.

Chuck Prophet's guitarstil er sammenlignet med Keith Richard og vokalen med Dylan og Tom Petty. De seneste fem albums har været de bedste, og formkurven er kun stigende.
Chuck Prophet's episke liveshows er uden sammenligning, og du kan forvente at opleve en sangskriver og guitarist der er på toppen af sit kunstneriske virke, når han og The Mission Express næste år drager ud på en større UK & Europa tour og i den forbindelse lægger vejen forbi Stairway!